ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Athens Lift, η τεχνική εταιρεία που εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται στον εξοπλισμό, την εγκατάσταση, την αναβάθμιση και τη συντήρηση ανελκυστήρων στο Νομό Αττικής.
Ο αρχικός πυρήνας των αδελφών Γκελντή εμπλουτίστηκε από την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των Ε. Οικονόμου και Ν. Σκαμπαρδώνη. Η επιχείρηση μετονομάστηκε σε Athens Lift και έγινε συνώνυμη της ταχείας εξυπηρέτησης, της προληπτικής συντήρησης και των υψηλών προδιαγραφών κατασκευής.

Το Σύστημα Αξιών της Επιχείρησής μας

ΠΕΛΑΤΕΣ: Σκοπός μας είναι να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη έγκυρη ενημέρωση για καινοτόμα προϊόντα , τεχνικά ζητήματα, αναπτύσσοντας μια έντιμη και διαφανή σχέση. Οι πελάτες μας είναι το βασικό θεμέλιο της επιτυχίας μας, γι' αυτό και δουλεύουμε για να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών, την ποιότητα της καινοτομίας, την ποιότητα του προσωπικού μας, την ποιότητα σε κάθε ενέργεια, αλλά κυρίως ποιότητα και ταχύτητα κίνησης και εξυπηρέτησης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ: Οι ανελκυστήρες και όλες οι εγκαταστάσεις ανύψωσης εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Η υπηρεσία συντήρησης σκοπό έχει να εποπτεύει σε μόνιμη βάση τον ανελκυστήρα, με το να εξασφαλίζεται στους χρήστες ασφάλεια και λειτουργικότητα κίνησης.

ΑΣΤΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Στην επιχείρησή μας είναι πάντα διαθέσιμος ένας από τους δύο επικεφαλής που τη διοικούν για άμεση επαφή, συζήτηση και εξεύρεση λύσης σε επίπεδο τεχνικό ή οικονομικό.

Η σημερινή επιτυχία της εταιρεία μας οφείλεται στο ότι ακολουθεί τις παραδοσιακές αξίες όπως την σωστή εξυπηρέτηση πελατών, ποιότητα και ασφάλεια, σε συνδυασμό με τα βασικά πλεονεκτήματα της δημιουργικότητας και της καινοτομίας για παραγωγή έξυπνων λύσεων για την αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών της.

Σε συνεργασία πάντα με τους πελάτες μας προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε το πιο κατάλληλο προϊόν για την καλύτερη κινητικότητά τους.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Alarm Mobile

Βοήθεια από το κινητό σε περίπτωση εγκλωβισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθ: ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 82 10444
  • Τηλ: 2102137219 / 2105750137 2105133330
  • Κιν: 6972027845 Ε.Οικονόμου
  • Κιν: 6977450534 Ν. Σκαμπαρδώνης
  • E-mail: athenslift[at]gmail.com
  • Web: www.athens-lift.gr
twitter tube
Scroll to top