Συνεργατες

Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983, με την υποστήριξη και τεχνογνωσία της Γερμανικής KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 10 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα, στην Κίνα και στη Σερβία. Κατασκευάζει περισσότερα από 10.500 νέα συστήματα ανελκυστήρων κάθε χρόνο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 2% του συνόλου των νέων ανελκυστήρων, παγκοσμίως. Απολαμβάνει ηγετική θέση στη Ελληνική αγορά (περίπου 72% σε εγκατεστημένες μονάδες).

Η Metron είναι μία εταιρία που οραματίζεται και πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ανελκυστήρων με κύριο στόχο να αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της, χτίζοντας την εταιρική της ταυτότητα πάνω σε τέσσερις άξονες: Την αξιοπιστία ως προϊοντικό χαρακτηριστικό, αλλά και ως εταιρική πρακτική. Την “χρήσιμη υψηλή τεχνολογία” ως πελατοκεντρική αντίληψη στην χρήση της υψηλής τεχνολογίας. Το design. Εδώ και χρόνια, τα προϊόντα της Metron έχουν συνδεθεί με την αξιοπιστία και την ασφάλεια, οι οποίες εξασφαλίζονται διαρκώς μέσα από τις αξιολογήσεις που γίνονται, καθώς και τις πιστοποιήσεις που κατέχει η εταιρεία. Από το 2000 εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2000.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όλη η παραγωγή προγραμματίζεται και ελέγχεται από τα λογισμικά συστήματα MRP και ERP.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα συνεχώς από το έτος 1978. Εισάγει, πωλεί και επισκευάζει στην Ελλάδα, κατ’ αποκλειστικότητα, τα προϊόντα της GMV MARTINI S.p.A. Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες και τα προϊόντα της GMV MARTINI S.p.A.είναι διεθνώς γνωστά εδώ και 50 χρόνια για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Η GMV MARTINI S.p.A έχει κατασκευάσει και πωλήσει από το έτος 1958 μέχρι σήμερα περισσότερους από 650.000 υδραυλικούς ανελκυστήρες οι οποίοι εκτελούν πάνω από 100 εκατομμύρια διαδρομές ημερησίως. Κατέχει το 50% των πωλήσεων στην Ευρώπη και το 30% των πωλήσεων παγκοσμίως. Η ετήσια παραγωγή της GMV ξεπερνάει τους 33.000 ανελκυστήρες με παραγωγικές μονάδες σε Ιταλία, Σουηδία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Κίνα και Ινδία.   Η εταιρεία μας εισάγει επίσης και πωλεί κάθε είδους περιφερειακά τμήματα, παρελκόμενα και υλικά ανελκυστήρων από τους καλύτερους και γνωστότερους κατασκευαστές στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ήδη σήμερα, υπό την διεύθυνση πλέον της 2ης γενιάς των ιδιοκτητών της (των παιδιών του ιδρυτή της εταιρείας Ρωμαίο Λεονάρντο Όππιο), η εταιρεία μας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Ελληνική αγορά διαθέτοντας γνώση, πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει τις καλύτερες τεχνικές λύσεις για κάθε τύπου ανελκυστήρα. Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και με δικά μας φορτηγά.

Η οικογένεια Αμπελίδη υπήρξε μια από τις πρώτες οι οποίες ασχολήθηκαν με την εγκατάσταση μηχανικών ανελκυστήρων εν Ελλάδι. Η εμπειρία μας στους ανελκυστήρες χρονολογείται από το 1936 όταν ο Χαράλαμπος Γ. Αμπελίδης αποφάσισε να ασχοληθεί με την εγκατάσταση τους ως ένα από τα πρώτα Τεχνικά Γραφεία στην Αθήνα. Το 1966 την σκυτάλη παίρνουν οι υιοί του Γεώργιος & Σεραφείμ, οι οποίοι το 1973 εισήγαγαν για 1η φορά στην Ελλάδα υδραυλικό Ανελκυστήρα. Το 1983 ο Σεραφείμ Χ. Αμπελίδης με 25ετη πείρα πλέον στον χώρο της εγκατάστασης ήρθε σε επαφή με το Ιταλικό Εργοστάσιο παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων MORIS ITALIA srl όπου και ξεκίνησαν την επιτυχημένη συνεργασία έως σήμερα. Από το 2000 και με την είσοδο του Χαράλαμπου Σ. Αμπελίδη στην επιχείρηση η 3η γενιά δημιουργεί πλέον μια σημαντική παράδοση στον χώρο. Έκτοτε , 35 χρόνια πλέον , αποκλειστικής και συνεχούς επιτυχημένης συνεργασίας μας καθιστούν ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής εμπορίας και κατασκευής υδραυλικών συστημάτων ανελκυστήρων στην Ελλάδα με πάνω από 55.000 εγκατεστημένους ανελκυστήρες και 450 συνεργαζόμενα συνεργεία εγκατάστασης.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και προμηθευτής των υδραυλικών εξαρτημάτων ανελκυστήρων , η ALGI προσφέρει εξοπλισμό ακριβείας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογία αιχμής. Η εταιρεία ALGI έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των υδραυλικών μονάδων ισχύος και με έμπειρο προσωπικό, έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας που ελέγχεται ( VVF ) από μία μονάδα ισχύος ( οικολογικό σπιν ) . Αυτή η μονάδα προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα στην εξοικονόμηση ενέργειας , τις ενεργειακές απαιτήσεις, τη μείωση του θορύβου , την άνεση και την ακρίβεια των διαδρομών . Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας: υδραυλικά συστήματα κλειδώματος , σωληνοειδείς βαλβίδες διακοπής και τηλεσκοπικά.

Η «Γκάμαρης Θαλαμοτεχνική» δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής θαλάμων ανελκυστήρων, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επίσης πρόσφατα ξεκίνησε μια καινούργια παραγωγική διαδικασία, την κατασκευή ημιαυτόματων θυρών ορόφου.Κατέχοντας άξια μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές της Ευρώπης, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα αξιόπιστα, τα οποία πληρούν στο μέγιστο όλες τις συνθήκες και προϋποθέσεις ασφαλείας.Πολιτική της εταιρίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της πλήρη και άμεση υποστήριξη σε υλικά και υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση. Για τον σκοπό αυτό ένα μεγάλο επιτελείο έμπειρων μηχανικών εργάζεται αδιάκοπα, μελετώντας και εφαρμόζοντας την ενδεδειγμένη για κάθε περίπτωση λύση.

Η εταιρεία "ΑΦΟΙ Π. ΚΑΛΦΑ" ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα (Περιστέρι) με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή παντός τύπου θυρών ανελκυστήρων. Από το 1976 διαθέτει στις εγκαταστάσεις της παραγωγικές μηχανές για την μεταποίηση πρώτης ύλης σε τελικό προϊόν. Έχει έδρα από το 2003 ιδιόκτητο κτίριο 1.700 m2 στο Περιστέρι επί της οδού Σουρή αριθμός 26. Το κύριο προϊόν παραγωγής είναι η ημιαυτόματη θύρα του ανελκυστήρα. Επιπλέον βασικά προϊόντα αποτελούν δίφυλλες ή και πολύφυλλες καθώς και αυτόματες πόρτες. Η δυνατότητα κατεργασίας από την πρώτη ύλη μέχρι το στάδιο του τελικού προϊόντος δίνει αξιοσημείωτη ευελιξία στην εταιρεία για ειδικές κατασκευές και μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Στην αγορά τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της κατασκευής. Η πολύχρονη εμπειρία εγγυάται για το αποτέλεσμα και δίνει στον πελάτη τη βεβαιότητα ανταπόκρισης σε κάθε ειδική εφαρμογή, με την τιμολογιακή πολιτική να ακολουθεί τη λογική του προϊόντος παραγωγής. Με την εφαρμογή προγράμματος βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας η "ΘΥΡΟΜΕΤΑΛ" εξοπλίσθηκε με σύγχρονες μηχανές ελεγχόμενες από ηλεκτρονικό υπολογιστή (CNC) οι οποίες, εκτός της αυξημένης παραγωγικής δυνατότητας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια κατεργασιών. Η εταιρεία με στόχο τη διατήρηση και διασφάλιση της ποιότητας λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 διαρκής εμπλουτισμός με νέα μοντέλα και προϊόντα καθώς και η αναζήτηση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών αποτελούν ισχυρά κίνητρα έρευνας και ανάπτυξης.

Η StaGe HELLAS είναι η Νο 1 εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται από το 1978 στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και θέτει σαν όραμά της «…Να σας αλλάξει επίπεδο!». Αμιγώς ελληνική αλλά με πωλήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε Βαλκάνια και Ευρώπη, η StaGe HELLAS κατασκευάζει πίνακες και περιφερειακά συστήματα για ανελκυστήρες που εξάγει σε Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ολλανδία, Αλβανία και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο. Με οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η StaGe HELLAS αποτελεί τον Elevators Genius συνεργάτη σας. Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα και απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 80000 εγκατεστημένους πίνακες ανελκυστήρων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ανύψωσης προσωπικού στο νησί της Κρήτης. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο νομό των Χανίων, με δυνατότητα παράδοσης σε όλο το νησί. Παρέχει υψηλών προδιαγραφών καλαθοφόρα οποτεδήποτε χρειάζονται, τα οποία είναι τα κατάλληλα για τις ανάγκες των εργασιών σας.

Η ELECTROLIFT – HELLAS πρωτοστατεί στον χώρο των πινάκων του ανελκυστήρα από το 1991. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Τσιχλής ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1972 με την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, κλάδο τον οποίο υπηρέτησε έως και το 1979, με αποτέλεσμα τη γνώση της λειτουργίας του ανελκυστήρα καλύτερα από κάθε άλλον στο χώρο. Μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με τον εγκέφαλο του ανελκυστήρα που είναι ο πίνακας, υπηρετώντας τον κλάδο αυτό έως σήμερα. Η ELECTROLIFT – HELLAS κατόρθωσε να έχει την εκτίμηση, την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στον κλάδο του ανελκυστήρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας πάντα ως στόχο την ασφάλεια, την αξιοπιστία των υλικών και την έξυπνη λειτουργία του ανελκυστήρα, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ποιοτικούς πίνακες ανελκυστήρων με ελαχιστοποίηση των βλαβών.

Η εταιρεία Vassler ιδρύθηκε το 2003 με αντικείμενο τον σχεδιασμό και παραγωγή ηλεκτρονικών πινάκων και συστημάτων αυτοματισμού ανελκυστήρων. Επιδίωξη της εταιρείας είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες και απαιτητικές προδιαγραφές. Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε μόνο εξαρτήματα από επώνυμους και καταξιωμένους κατασκευαστές όπως Schneider, Merlin Gerin, Finder, Fuji inverter, Yaskawa, Delta αλλά και δομημένων ώστε να ανταποκρινόμαστε και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Στόχος μας είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία του τελικού προϊόντος, η οποία μας καθιερώνει στην εγχώρια και διεθνή αγορά με σπουδαίες συνεργασίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο , με συνεχής επιμορφώσεις, και εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε ποιοτική κατασκευή αλλά και άριστη τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τα εγχώρια και διεθνή πρότυπα καθώς και το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001. Επιπρόσθετα το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας είναι πιστοποιημένο βάσει του ανωτέρου διεθνούς προτύπου, από τον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV Ελλάς (TUV NORD) Α.Ε. Η πιστοποίηση του ISO 9001 είναι αποτέλεσμα της τήρησης των πιο αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών καθώς και της σταθερής φιλοσοφίας μας στην κατασκευή και υποστήριξη των προϊόντων μας, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και της αδιάκοπης δουλειάς μας. Το όνομα Vassler είναι άμεσα συνυφασμένο με την Καινοτομία, τη Ποιότητα και την Αξιοπιστία.

Η ΕΛΜΑΝ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας, της κατασκευής και της συναρμολόγησης εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Προϊόντα που κατασκευάζουμε είναι: panel θαλάμου, μπουτόν, κλείθρες θυρών, διακόπτες ορόφων, μετώπες, διακόπτες, panels ορόφων και ισογείου, τηλέφωνα κινδύνου, στηρίγματα καλωδίων, κλειδοθήκες, ρυθμιστές ταχύτητας και διάφορα μικροεξαρτήματα. Η τεχνική μας γνώση σε συνδυασμό με την εκτεταμένη 30-ετή εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Όλα τα προϊόντα ακολουθούν την πιστοποίηση CE σύμφωνα με τις οδηγίες EN81, EN82, και 95/16EC.

Η ΤΗΜΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ προσφέρει την πλουσιότερη γκάμα εξαρτημάτων ανελκυστήρων από τα καλύτερα υλικά. Έχοντας σαν γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα - ασφάλεια - αντοχή, σχεδιάζει νέα προϊόντα, επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες, και εξοπλίζεται με τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό. Κατά αυτόν τον τρόπο και κάτω από την συνεχή επίβλεψη των τεχνικών της δημιουργεί προϊόντα πρωτοποριακά και λειτουργικά. Σαν αποτέλεσμα αυτών, η εταιρία μας κατόρθωσε να πετύχει την πιστοποίηση των προϊόντων της. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και οι απαιτήσεις στον χώρο του ανελκυστήρα αυξάνονται η εταιρία μας πρωτοπορεί προωθώντας στην αγορά νέα προϊόντα τα οποία συμβαδίζουν με αυτήν την εξέλιξη χωρίς να χάνουν τίποτε από την παραδοσιακή ποιότητα και αντοχή τους. Η μακροχρόνια πείρα, η υπευθυνότητα, και η συνέπεια, είναι στοιχεία που κάνουν το όνομα ΤΗΜΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ συνώνυμο με την εμπιστοσύνη και το άψογο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 με στόχο την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των τεχνικών γραφείων ανελκυστήρων τόσο στον τομέα της εγκατάστασης  όσο και στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της επισκευής. Η  20ετής και πλέον πείρα του Ελευθέριου Γαβαλά οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρεία σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Το 2007 η εταιρία μεταφέρει την παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα  στο κτίριο των Αχαρνών, όπου πλαισιωμένη από τους βασικότερους συνεργάτες της  αποβλέπει στην  βελτίωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών τόσο εντός όσο και εκτός νομού Αττικής.  Οι μεγαλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης επιτρέπουν πλέον να βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη η πλειοψηφία των υλικών. Παράλληλα μέσω της συνεχούς βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας είμαστε σε θέση να παραδίδουμε  ανοξείδωτες κατασκευές όπως κομβιοδόχες απλές, θαλάμου, τύπου πάνελ, μετώπες, κουπαστές με μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών σε ασυναγώνιστους χρόνους.

Η ALPHASYSTEM Α.Ε. από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Δημιουργήσαμε προϊόντα, τα οποία από την πρώτη στιγμή που διατέθηκαν στην αγορά, έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των προϊόντων μας έγινε σημείο αναφοράς και με την πάροδο του χρόνου το όνομα ALPHASYSTEM, έγινε συνώνυμο του ποιοτικού προϊόντος. Η διασφάλιση της ποιότητας, ενισχύεται και από τη δυνατότητα που μας δίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να παράγουμε το σύνολο σχεδόν των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τα προϊόντα μας και να ενισχύουμε απρόσκοπτα το επενδυτικό έργο της εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Στόχος μας στην ALPHASYSTEM Α.Ε, παραμένει πάντα η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πελατών μας, του ανθρωπίνου δυναμικού μας και εν τέλει της κοινωνίας μας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την καινοτομία, μέσα από συνεπή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η ALBERTO SASSI SpA είναι κορυφαίος –παγκοσμίως- κατασκευαστής στο χώρο των βαρούλκων και μονάδων ανελκυστήρα χωρίς μειωτήρα, από το 1946, οπότε ο Alberto Sassi ίδρυσε την εταιρεία. Για πάνω από 50 χρόνια η εταιρεία «Alberto Sassi» κατασκευάζει και πωλεί τα προϊόντα της στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων διανομέων. Η Alberto Sassi SpA δεν έπαψε ποτέ να αναπτύσσεται με επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας, με συνεχή τεχνολογική έρευνα και με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό της.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Alarm Mobile

Βοήθεια από το κινητό σε περίπτωση εγκλωβισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθ: ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 82 10444
  • Τηλ: 2102137219 / 2105750137 2105133330
  • Κιν: 6972027845 Ε.Οικονόμου
  • Κιν: 6977450534 Ν. Σκαμπαρδώνης
  • E-mail: athenslift[at]gmail.com
  • Web: www.athens-lift.gr
twitter tube
Scroll to top